Шашлички фруктові

Рецепт приготування фруктових шашличків

Мавпу привертає все яскраве і незвичайне, так що приготувавши такі шашлички до новорічного святкового столу чи до фуршету, ви доставите покровительці року (і собі заодно) величезне задоволення, і крім того, притягатимете до себе фінансову удачу.


Для приготування фруктових шашликів нам знадобиться (на 2-4 порції):
Персики (середні) - 2 шт.,
Сливи (досить жорсткі, великі) - 2 шт.,
Виноград червоний (великий) – біля 12 ягід,
Бекон сирокопчений (нарізка) - 8 скибочок,
Лимонний сік - по 5-6 крапель на кожен шашличок,
Дерев'яні шампури - 4 шт.
Як приготувати фруктові шашлички:
Для початку замочимо дерев'яні шампури у воді, а ще краще в білому вині. Персики та сливи порозрізуємо на 4 частини. Настав час приготування самого шашличка: персик, виноградина, слива, виноградина, слива, виноградина, персик. Потім обгорнемо кожен шампур з фруктами двома смужками бекону, закріпимо зубочистками, скропимо лимонним соком і запікаємо на грилі 5-7 хвилин.

Ці міні-шашлички можна подавати як гарячу закуску до фуршетного столу або гарнірувати ними основне блюдо новорічного святкового столу(птицю або м'ясо).

Персики можна замінити абрикосами, фруктовим відображенням стихії Вогню.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль