Канапе з мідіями

Канапе до фуршетного столу

Мавпа обожнює фрукти, але не менше любить і морепродукти. Ми пропонуємо поєднати це в канапе до святкового чи фуршетного столу і додати «родзинку», тобто оливку.

Кількість продуктів залежить від того, скільки ви плануєте зробити канапе. Вам знадобиться: ананас (свіжий або консервований), оливки з анчоусами, мідії в розсолі, пучок фіолетового базиліка і зубочистки або шпажки.

Свіжий ананас очистимо і наріжемо середніми кубиками (або скористайтеся вже готовими консервованими ананасними кубиками). На шпажку (зубочистку) нанизайте спочатку оливку, потім - мідію і шматочок ананаса. Приготуйте таким чином всі канапе і викладіть їх на блюдо, заздалегідь застелене листям фіолетового базиліка. Можна прошарувати маленькими листочками цієї ароматної трави і компоненти канапе.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль