Торт Коктейль Парижу

Торт Коктейль Парижу

Для приготування коржів для торту нам знадобиться:
Борошно – 500 г
Цукор – 150 г
Гаряча вода – 180 мл
Соняшникова олія – 3 ст. л.
Мед – 3 ст. л.
Сода – 1 ч. л.
Для приготування крему нам знадобиться:
Вершкове масло – 250 г.
Молоко – 600 мл
Яйця – 3 шт.
Борошно – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст.
Ванілін
Горіхи – 100 г

Приготування коржів для торту: Для приготування коржів, змішаємо мед, цукор, олію та воду і ставимо суміш на вогонь та доводимо до кипіння. Приготовану суміш ретельно перемішуємо та додаємо борошно і соду. Готове тісто потрібно розділити на 6-7 частин. Розкачуємо кожен корж тоненько та ставимо запікати в духовку при температурі 180°С до золотистого кольору.

Приготування крему для торту: Для початку збиваємо яйця з цукром, додаємо одну столову ложку борошна та холодне молоко. Ретельно перемішуємо та ставимо на вогонь, не забуваючи постійно помішувати, до тих пір поки маса не загустіє. Довівши до готовності, знімаємо з плити, даємо остинути. До майбутнього крему додаємо заздалегідь подрібнені горіхи, ванілін та масло і збиваємо міксером.

Коржі перемащуємо приготовленим кремом та по бажанню посипаємо горіхами. Дайте торту постояти деякий час, щоб коржі трохи просочились кремом.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль