Кекс із кабачків

  Рецепти / Випічка
Рецепт приготування кексу із кабачків


Інгредієнти для кексу

Для приготування кабачкового кексу Вам знадобиться:
Кабачки – 300 г (1-2 шт.)
Борошно – 200-250 г
Яйця – 2 шт.
Соняшникова олія – 50 мл
Цукор – 130 г
Грецькі горіхи – 50 г
Розпушувач тіста – 1 уп.
Кориця – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Цукрова пудра для подачі.


Приготування кексу:
Кабачки помийте, почистіть та натріть на грубій терці. Лишній сік відіжміть.
Окремо змішайте сухі інгредієнти: просійте борошно, додайте сіль, корицю та розпушувач. Горіхи подрібніть за допомогою ножа або комбайну.
Приготування кексу
Збийте яйця з цукром до пишної пінки, влийте олію. Перелийте яєчну суміш до борошно, перемішайте введіть у кабачки та горіхи. Вилийте тісто у форму та випікайте 40-50 хв при температурі 180-200°C. Готовий кекс присипте цукровою пудрою. Смачного.)

Схожі новини по темі Рецепти / Випічка



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль