Салат десертний Виноградна лоза

Рецепт приготування десертного салату з виноградом


Інградієнти для приготування десертного салату
Для приготування десертного салату нам знадобиться:
По одному гроні білого та темного винограду,
Грецькі горіхи – 50 грам
Вершковий сир - 100 г,
Йогурт натуральний густий (може бути сметана) - 100 г,
Цукор - за смаком.


Приготування салату:
Для початку змішаємо в мисці вершковий сир і йогурт, додамо цукор і ретельно збиваємо міксером. Ягоди винограду пообриваємо з грона, промиємо та викладемо на паперовий рушник, щоб висохли. Грецькі горіхи треба нарізати не дуже дрібно.
Приготування салату
Додаємо виноград до нашого сиропу, перемішаємо та викладемо салат по креманках та посиплемо горіхами. Приготовлений салат перед подачею до святкового столу бажано поставити в холодильних на пів годинки. Смачного Вам!
Чим більше різних сортів винограду ви покладете в салат, тим смачнішим він буде.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль