Смачна закуска до святкового столу

Смачна закуска до святкового столу

Знайомий смак, незвичайна подача - це найкраща закуска для новорічного столу. Улюблений багатьма салат з печінки тріски можна приготувати за нашим простим рецептом з фото і подати у вигляді кульок.


Для приготування салату у вигляді кульок нам знадобиться:
1 баночка печінки тріски;
Курячі яйця – 3шт.,
Твердий сир – 100гр.,
Базилік - 1 пучок,
Соєвий соус за смаком,
Кунжут для обсипання.

Приготування закуски:
Зваримо на круто курячі яйця, остудимо в холодній воді і потім очистимо від шкаралупи. Щоб добре очищалися, перед варінням додайте до води трошки солі.
приготування салату у вигляді кульок

Далі натремо на дрібній тертці яйця та твердий сир. Поріжемо дрібненько базилік. Відкривши баночку печінки тріски, злиймо усю олію, перекладемо в миску і ретельно розімнемо вилкою. Потім додамо до печінки наші підготовлені інгредієнти, тобто потерті сир та яйця, нарізаний базилік, поллємо соєвим соусом та усе ретельно перемішаємо. Дійшла черга і до останнього компоненту, кунжута, який потрібно швиденько обсмажити на заздалегідь розігрітій сковороді. Висипаємо підсмажений кунжут на тарілку, а з маси сформуємо невеличкі кульки і обкачаємо в кунжуті. До подачі тримайте закуску в холодильнику.


Веселого Вам застілля та Щасливого Нового 2015 року!!!

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль