Салат з кабачків

Салат з кабачків

Молоді кабачки дуже ніжні і не вимагають великої термічної обробки. Лимон дозволяє розкрити смак кабачків і додає вітамін С нашому блюду, часник надає пікантну нотку салату. Страва готується всього кілька хвилин.

Для приготування салату з кабачків нам знадобиться: Невеличкий кабачок - 1 шт., Лимон - 1 шт., Часник молодий - від 1 до 5 зубчиків, Зелень петрушки - трішки, Масло для смаження, Сіль.

Приготування салату з кабачків: знявши шкірку з цілого лимона, розрізаємо його на половину, оскільки до салату з кабачків нам знадобиться тільки половина лимону. Помитий кабачок нарізаємо на тоненькі скибочки, а потім соломкою.

Салат з кабачків

На розігріту сковороду викладаємо порізаний на частинки часник і готуємо його на середньому вогні приблизно одну-дві хвилини. Потім викладаємо на сковороду підготовлений кабачок. Поливаємо соком з половини лимона, ретельно перемішаємо і готуємо на середньому вогні приблизно 4-6 хвилин. Якщо кабачок стане м’який, то можна знімати з плити.

Салат з кабачків

Кабачки відразу викласти в салатник або іншу посуд, Посолити, перемішати, посипати лимонною цедрою і прикрасити зеленню петрушки.

Подивіться також ще один відео рецепт приготування салату з кабачків.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль