Курка гриль запечена в духовці

Курка гриль запечена в духовці

Для приготування курки гриль нам знадобиться:
Тушка курки на півтора-два кілограми
Олія 2-3 ч. ложки,
Часник 4-6 зубчиків,
Сіль та чорний мелений перець - за Вашим смаком.
Приготування курки гриль:

Для початку ретельно вимиємо нашу майбутню курку гриль і висушимо паперовим рушничком. Нарізаємо часник скибочками і засуваємо під шкурку курки так, щоб не пошкодити її цілісність. Бажано розподілити часник по всій тушці курки. Але якщо Ви не маєте бажання возитися з часником, то після приготування курки гриль можна її посипати сухим гранульованим часником. Після такої відповідальної процедури потрібно натерти курку сіллю з перцем і змастити олією.

У заздалегідь розігріту духовку до 230-240 градусів встановлюємо решітку, а під неї ставимо деко. В деко наллємо трішки води, бо в нього буде стікати жир. От і дійшла черга до курки гриль. Кладемо курку на решітку і запікаємо 15-20 хвилин при встановленій температурі , потім зменшуємо вогонь до 200 градусів і готуйте курку приблизно одну годину.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль