Десерт «Зелені листочки»

Десерт «Зелені листочки»

Інгредієнти для приготування десерту (кількість порцій залежить від розміру формочки):

Коржі бісквітні - 1 упаковка (3 шт.),
Сир (9% жирності) - 0,5 кг,
Сметана (20% жирності) - 200 г,
Зелений гелевий харчовий барвник - приблизно 20 крапель,
Цукор - 200 г,
Формочка металева « листочок » - для вирізання бісквітної основи.

Приготування десерту:

Сир змішати зі сметаною і цукром до однорідної маси, ввести харчовий барвник домігшись насиченого зеленого кольору. Прибрати в холодильник на 30-40 хвилин. З коржів формочкою вирізати «листочки». Нанести на заготовки сирну суміш шаром рівним товщині бісквіта. При бажанні прикрасити шоколадною стружкою або кондитерської посипкою (кульками, кристалами або зірочками ). До подачі на новорічний святковий стіл зберігати в холодильнику.

Рекомендація: якщо ви противник покупних харчових барвників, то можете використовувати сік шпинату.

Варіант рецепта: замість сирної маси можна просто зробити глазур. У цьому випадку змішайте цукрову пудру з лимонним соком і харчовим барвником, просочіть «листочки» фруктовим сиропом або лікером, нанесіть глазур і прикрасьте по своєму смаку.

Крім того, якщо ви незабобонна і не боїтеся злякати удачу, «поїдаючи» покровительку року , то можете зробити десерт у вигляді конячок. Тоді це блюдо буде називатися «Зелений Кінь».



З наступаючим вас святом і смачного вам застілля!

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль