Салат Святковий

Салат Святковий


Нам буде потрібно:

Листя салату - 9 шт . ,
Яйце куряче - 3 шт. ,
Моцарелла ( кульки ) - 10 шт. ,
Перець солодкий (зелений ) - 1 шт. ,
Зелень кропу - 1 пучок ,
Оливки ( великі) - 5 шт. ,
Маслини ( великі) - 5 шт. ,
Мариновані патисони (дрібні ) - 4 шт. ,
Мариновані помідори (дрібні ) - 8 шт. ,
Ікра з водоростей - 1 баночка ,
Оливкова олія ,
Бальзамічний оцет.


Салат Святковий

Підготовлені листя салату порвати руками або нашаткувати. Яйця відварити круто, розрізати навпіл. Жовток витягти і подрібнити на тертці. Зелень кропу подрібнити. Зелений солодкий перець очистити від насіння і плодоніжки і нарізати дрібним кубиком.


Салат Святковий

Для заправки святкового салату з'єднати в рівних пропорціях масло і бальзамічний оцет у мисці і добре збити віночком.

На порційні тарілки викласти листя салату, оливки, маслини, солодкий перець, мариновані помідори, кульки моцарелли, половинки маринованих патисонів. Посипати все натертим на тертці жовтком і подрібненою зеленню кропу.

У половинки яєчного білка покласти трохи ікри ( пів чайної ложки) і викласти їх на святковий салат. Полити салат заправкою.



Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль