Курка під гострим соусом

Курка під гострим соусом

Нам буде потрібно:
Курячі ніжки - 1,5 кг,
Апельсини - 2 шт,
Соус чілі - 2 ст. ложки,
Соєвий соус - 3 ст. ложки,
Імбир (корінь) - 30 г,
Зелень кропу і петрушки - 1 пучок,
Зелена цибуля,
Спеції.

Курка під гострим соусом

Підготовлені курячі ніжки посолити, поперчити і залишити так від 30 хвилин до 2 годин. Потім готувати на деку при 180-200 градусах хвилин 30-40.

З апельсинів вичавити сік. Корінь імбиру очистити і натерти на тертці. Поєднати в мисці сік, соус чілі, імбир і соєвий соус, збити віночком. Зелень і цибулю подрібнити, додати в соус перед подачею страви.

Викласти готові ніжки на блюдо, полити соусом і подати. На гарнір до такої страви відмінно підійде відварний рис.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль