Яловичі реберця в пиві

Яловичі реберця в пиві

Нам буде потрібно (на 4 порції):

Час приготування: 1 година + 8:00 на тушіння

Ребра яловичі - 1 кг,
Цибуля - 2 головки,
Морква - 1 середня,
Пиво темне - 0.5 л,
Картопля - 500 г,
Сіль,
Перець,
Борошно.


Яловичі реберця в пиві

Яловичі ребра посолити, поперчити і обсипати борошном. Обсмажити ребра невеликими партіями в каструлі, де ви будете тушити жарке. Бажано обсмажити м'ясо з усіх боків. Готові шматочки викладати на теплу тарілку. Після того як все м'ясо буде обсмажене, в тій же каструлі обсмажити моркву і цибулю.


Яловичі реберця в пиві

Викласти овочі, додати трохи пива і відшкребти дерев'яною лопаткою всі пригарки, після чого щільно скласти м'ясо і овочі в каструлю і залити пивом так, щоб закрити все м'ясо. Довести пиво до кипіння на плиті. Закрити кришкою або шматком фольги і відправити в духовку, розігріту до 80-100С на 8 годин. Коли м'ясо буде готове, витягнути каструлю з духовки. Помити зі щіткою молоду картоплю. І запекти її 30 хвилин при температурі 200С в режимі обдування. Розрізати кожну картоплину навпіл.


Яловичі реберця в пиві

Витягнути м'ясо з соусу, перекласти у жароміцну миску і відправити у остигаючу духовку, з якої витягли картоплю. Картоплю додати в соус і проварити 5 хвилин на невеликому вогні. Додати м'ясо, перемішати і подавати.

Порадa: Перш ніж додавати картоплю в соус - злегка стисніть її пальцями, щоб віна злегка тріснула всередині. Тоді соус швидше оживить своїми смаками картоплю.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль