Ви пробували готувати такий салат?

Салат з куркою і смаженими грибами

Салат з куркою і смаженими грибами

Нам буде потрібно:

Куряча ніжка - 1 шт.,
Куряча грудка - 0,5 шт.,
Шампіньйони - 300 г,
Цибуля зелена - 2-3 стебла,
Огірок свіжий - 2 шт.,
Зелень петрушки - 1 пучок,
Маслини без кісточок - 0,5 - 1 банка (325 г),
Майонез.

Салат з куркою і смаженими грибами

Відварити курячу ніжку і грудку в підсоленій воді до готовності. Вийняти м'ясо птиці з бульйону, остудити, відокремити від кісток і нарізати кубиком або соломкою. Білу частину зеленої цибулі подрібнити і обсмажити на олії. Гриби розрізати навпіл, потім нашаткувати тонко. Додати гриби до цибулі, трохи посолити і обсмажити. Готові гриби остудити.


Салат з куркою і смаженими грибами

Огірки нарізати кубиками або брусочками, зелень петрушки подрібнити. Додати все це до курячого м'яса. Маслини розрізати на 3 частини і додати в салат. Все перемішати. Додати в салат гриби, майонез і подрібнений зелену цибулю (половину). Салат перемішати. Остудити. Викласти салат в порційні тарілки, прикрасити його подрібненою цибулею, майонезом.

Порада: при бажанні можна додати в цей салат кубиками нарізаний сир, приблизно грамів 50 - 100.

Цікаво, що салат з грибами і куркою хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Тому залежно від пори року ви можете вибрати спосіб його подачі. Приємного апетиту!



Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль