Шашлик з яловичини в духовці

Шашлик з яловичини в духовці

Нам буде потрібно:

Яловичина (філе, вирізка) - 500 г,
Цибуля ріпчаста - 500 г,
Зіра - 0,5 ч. ложки,
Коріандр - 0,5 ч. ложки,
Базилік сухий - 1 ч. ложка,
Перець червоний гострий - за смаком,
Перець червоний солодкий - за смаком,
Перець чорний - за смаком,
Сіль - за смаком,
Мінеральна вода газована.


М'ясо яловичини (бажано телятини) нарізати шматками приблизно 4 на 4 або 5 на 5 сантиметрів. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Добре пом'яти цибулю руками, щоб вона виділила сік. З'єднати цибулю з м'ясом. Сіль, перець, інші спеції розім'яти в ступці або подрібнити за допомогою кавомолки і додати до м'яса і цибулі, перемішати.

Шашлик з яловичини в духовці

Залити м'ясо з маринадом мінеральною водою. Почекати 1-2 години і можна готувати. М'ясо очистити від цибулі, щоб воно не згоріло при приготуванні шашлику, потім нанизати на шампури по 4 - 6 шматочків і готувати в духовці до бажаного прожарювання. Головне його не перетримати, щоб м'ясо не було сухим. Подати шашлик з яловичини з овочами і зеленню за смаком.

Шашлик з яловичини в духовці

Приємного апетиту!

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль