Ви любите додавати гриби до м'яса?

Свинина з грибами

Свинина з грибами

Нам буде потрібно:

Свинина (м'якоть) - 600 г,
Гриби печериці - 800 г,
Цибуля ріпчаста - 200 г,
Сметана - 300-400 г,
Зелена цибуля - 1 пучок,
Зелень кропу - 1 пучок,
Олія для смаження,
Сіль,
Перець.


М'якоть свинини нарізати великим кубиком, посолити, поперчити і залишити так на деякий час в прохолодному місці. Викласти м'ясо на гарячу сковороду з невеликою кількістю масла і трохи його обсмажити. Цибулю очистити, подрібнити. Обсмажити цибулю на невеликій кількості олії до м'якого стану.


Свинина з грибами

Гриби нарізати пластинками і викласти на цибулю, додати сіль і перець, трохи потушкувати їх разом. Викласти гриби з цибулею в сковороду з м'ясом, перемішати і готувати під кришкою хвилин 5. Додати до грибів з м'ясом сметану, тушкувати під кришкою до готовності. В кінці приготування додати подрібнений кріп, перемішати. Подати м'ясо з подрібненою зеленою цибулею, як окрему страву або з гарніром за смаком.


Свинина з грибами

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль