Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.


Нам буде потрібно:

Свинина (м'якоть) - 1-1,5 кг,
Яйце - 1 шт.,
Лимонний сік - 2 ст. ложки,
Гірчиця в зернах - 2 ч. ложки,
Шавлія - 1-2 гілочки,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Рослинна олія - 2-3 ст. ложки,
сіль,
Перець чорний грубого помелу.


Для маринаду яйце з'єднати з лимонним соком, гірчицею, олією і добре збити віночком до стану емульсії.


Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

Цибуля подрібнити, листя шавлії порвати на частини і додати до маринаду разом з сіллю і перцем, перемішати.

Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

М'ясо проколоти по всьому шматку довгим, тонким ножем і викласти в маринад. Накрити плівкою і прибрати в холодильник на 6 або більше годин.

Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

Вийняти м'ясо з маринаду, загорнути у фольгу і запікати в духовці при 200 – 180 градусів до готовності.

Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

Подати свинину в гарячому або холодному вигляді на зеленому листку.

Святкові страви: Свинина, запечена у фользі.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль