Салати з морквою по-корейськи.

У Кореї немає моркви по-корейськи, але придумали цей рецепт все ж корейці-переселенці, так що назва відповідає дійсності.

Основний інгредієнт цього салату - морква, вона дуже корисна для нашого організму. У поєднанні з олією вона стає ще корисніше. Можна її вживати як самостійне блюдо або використовувати як один з компонентів салату. Якщо ж є проблеми зі шлунком, то цей салат вживати не варто чи обмежитися невеликою кількістю.

Приготувати його не складно. Для цього необхідні морква, спеції, олія, сіль, цукор, суміш прянощів, оцет. Можна готувати і без оцту. Рецептів приготування моркви по-корейськи багато. Пропонуємо вам приготувати салат з моркви по корейськи за нашим рецептом, а також варіанти салатів, в яких присутня морква по-корейськи.


Морква по-корейськи.
Рецепт приготування моркви по корейськи.
Для приготування моркви по корейськи нам знадобиться:
Морква - 1 кг,
Часник - 1 головка,
Цибулина - 2 шт.,
Рослинна олія -150 г,
Кунжут - 1 ст. ложка,
Оцтова есенція - 1 ч. ложка,
Адіномода (підсилювач смаку, за бажанням) - 0,5 ч. ложки,
Цукор - 1 ст. ложка,
Прянощі (насіння кінзи, лавровий лист, гвоздика і ін) - за смаком і бажанням,
Сіль - за смаком,
Червоний перець - за смаком,
Перець чорний - за смаком.

Приготування моркви по корейськи:

Миту моркву очистити, нашаткувати соломкою. Посолити, перемішати і дати постояти хвилин 30-40. Цибулю очистити, розрізати навпіл і нашаткувати дуже тонкими півкільцями, потім пасерувати в олії до золотистого кольору. Олію з цибулею остудити, цибулю видалити шумівкою або процідити олію крізь сито (цибуля не використовується). Часник очистити і подрібнити. Кунжут обсмажити на сухій сковороді. З'єднати всі складові салату, перемішати.
Замість есенції можна використовувати 5-6 столових ложок 6% оцту. Також можна заливати моркву розпеченим маслом.


Салати на основі корейської моркви.

Моркву по-корейськи можна вживати не тільки як окрему закуску, багато хто використовує її в якості основного інгредієнта в різні салати. Морква по-корейськи надає салату не тільки яскравий барвистий колір, але і соковитість. Ми пропонуємо вам 3 рецепта швидких, але дуже смачних салатів.


Слойоний салат з корейською морквою.
Для приготування салату з корейською морквою нам знадобиться:
Морква по-корейськи -200 г,
Яйця курячі - 5 шт.,
М'ясо (відварне) - 200 г,
Кукурудза консервована - 1 банка,
Майонез - за смаком.
Приготування салату з морквою по корейськи:

Яйця відварити круто, почистити, нарізати тонкою соломкою так само, як м'ясо. Моркву по-корейськи викласти на плоску тарілку. При бажанні можна її розрізати на 2-3 частини. На моркву викласти м'ясо, нарізане соломкою, на м'ясо - яйця, останнім шаром покласти кукурудзу. Завершити композицію сіточкою з майонезу. Простий салат за 10 хвилин готовий.


Швидкий салат з морквою по-корейськи і грибами.
Салати з морквою по-корейськи.

Для приготування салату з морквою по-корейськи і грибами нам знадобиться:
Морква по-корейськи - 200 г,
Опеньки (дрібні консервовані) - 1 банка (450 г),
Кукурудза - 1 банка,
Копчена куряча ніжка зі стегном - 1 шт.,
Сухарики зі смаком грибів - 1 пачка,
Майонез - 100 мл,
Зелена цибуля - 4-5 пір'їнок,
Кругле блюдо.
Приготування салату з морквою по-корейськи і грибами:

Відокремити куряче м'ясо від ніжки, шкурки і кісток. М'ясо нарізати середніми кубиками. Зелену цибулю вимити, обсушити й подрібнити. У центр блюда налити майонез. Навколо майонезу розкласти гірками гриби, кукурудзу, моркву, сухарики, куряче м'ясо. Перемішати інгредієнти безпосередньо перед вживанням.


Салат з морквою по-корейськи і селерою
Iнгредієнти:
Морква по-корейськи - 200-250 г,
Свіжі огірки - 2 шт.,
Маленькі помідори - 5-6 шт.,
Селера - 2 стебла,
Чорні оливки - 6-7 шт.,
Оцет (бальзамічний, світлий) - 1 ч. ложка,
Олія - 1 ст. ложка.
Приготування:

Моркву нарізати недовгими смужками. Огірки нарізати брусочками, помідори розрізати на 4 частини. Селеру розрізати уздовж навпіл і нарізати невеликими шматочками. Маслини нарізати кільцями. Змішати всі овочі в салатнику, скропити світлим бальзамічним оцтом і полити олією. Для любителів гострого в кінці можна додати трішки червоного гострого перцю або тонко нарізані колечка пекучого перцю.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль