Бульйон з курки.

Бульйон з курки.
.

Iнгредієнти на 6 порцій:

1 1/2 л води
1 курка
1 морквина
1 корінь петрушки
3 черешка селери
1 цибулина
2 лаврових листа
1 ч.л. сухого чебрецю
кілька горошин чорного перцю
сіль


Спосіб приготування.

Курку промити. Розрізати на 4 частини. Можна варити цілком, але тоді час варіння значно збільшиться. Покласти в холодну воду і поставити на плиту.

Нарізати корінь петрушки, селеру і моркву великими кубиками.

Після того як вода закипить, зняти піну, додати овочі, лавровий лист, перець, чебрець і цибулину цілком. Посолити.

Варка бульйону залежить від розміру курки - приблизно 40 хвилин - 1 годину. Готовність можна визначити, проткнув ножем або виделкою, сік що виділиться, повинен бути прозорим.

Отже - варити курку близько 40 хвилин. Після закінчення необхідного часу, бульйон зняти з вогню, вийняти курку, викинути цибулю, бульйон процідити.

 (голосів: 0)

Теги: бульйон

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
Ім'я:*
E-Mail:*
Коментар:
Введіть код: *