Рецепти / Супи
31-03-2013, 21:18 Петриків

Бульйон з курки.

Бульйон з курки.
.

Iнгредієнти на 6 порцій:

1 1/2 л води
1 курка
1 морквина
1 корінь петрушки
3 черешка селери
1 цибулина
2 лаврових листа
1 ч.л. сухого чебрецю
кілька горошин чорного перцю
сіль


Спосіб приготування.

Курку промити. Розрізати на 4 частини. Можна варити цілком, але тоді час варіння значно збільшиться. Покласти в холодну воду і поставити на плиту.

Нарізати корінь петрушки, селеру і моркву великими кубиками.

Після того як вода закипить, зняти піну, додати овочі, лавровий лист, перець, чебрець і цибулину цілком. Посолити.

Варка бульйону залежить від розміру курки - приблизно 40 хвилин - 1 годину. Готовність можна визначити, проткнув ножем або виделкою, сік що виділиться, повинен бути прозорим.

Отже - варити курку близько 40 хвилин. Після закінчення необхідного часу, бульйон зняти з вогню, вийняти курку, викинути цибулю, бульйон процідити.

Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка лінкуВставка захищеного лінку Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру