Грибний бульйон.

  Рецепти / Супи
Грибний бульйон.

Сушені гриби промити і замочити в холодній воді на 4-5 годин, після чого покласти їх на друшляк і промити під струменем холодної води. Воду, де замочували гриби, обережно, не збовтуючи, процідити і відварити в ній (без солі) гриби протягом 1.5-2 годин до готовності. Потім гриби вийняти з бульйону, дрібно нашаткувати і використовувати для заправки супів. Бульйон процідити і використовувати як основу для приготування перших грибних страв і соусів. Прозорий грибний бульйон можна подавати окремим блюдом або заправивши його відварним рисом, локшиною, вушками, пельменями, грибами, з яйцем, грінками та ін.

Схожі новини по темі Рецепти / Супи



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль