Рибний бульйон.

  Рецепти / Супи
Рибний бульйон.

Підготовлені рибні відходи кладуть у каструлю, заливають холодною водою, закривають кришкою і доводять до кипіння. Після цього кришку знімають, додають промите коріння (моркву, петрушку), цибулю, лавровий лист, перець, сіль і продовжують варити на малому вогні 50—60 хв, періодично знімаючи піну й жир. Готовий бульйон проціджують крізь густе сито або марлю.

На 1 кг рибних відходів 3-4 л. води, 1 цибулину, 1 корінь петрушки, лавровий лист, сіль і перець —за смаком.

Схожі новини по темі Рецепти / Супи



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль