Пельмені з рибою. Пісні страви.

Пельмені з рибою. Пісні страви.


Нам буде потрібно:

Для тіста:
* 1 ст. води
* 1 яйце
* сіль
* 4 ст. борошна

Для начинки:
* 1,5 кг рибного філе
* 200г цибулі
* 1 яйце
* сіль, перець
* приправи за смаком

Приготування:


1. Замісити тісто - воно не має липнути до рук. При необхідності, додайте борошно понад вказану норму.

2. Прокрутіть рибне філе і цибулю через м'ясорубку, посоліть, поперчіть, додайте інші спеції за смаком і ретельно перемішайте. У фарш можна додати 1 сире яйце.

3. Сформуйте пельмені і зваріть їх у підсоленій воді до готовності. Подайте рибні пельмені до столу гарячими зі сметаною або з вершковим маслом.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль