Свинина в горщику

Свинина в горщику


Нам буде потрібно:

Свинина (м'якоть, окіст) - 1 кг,
Апельсин - 1 шт.,
Курага - 2 жмені,
Ізюм - 2 жмені,
Чорнослив (без кісточок) - 2 жмені,
Часник - 1 головка,
Олія рослинна - 3 ст. ложки,
Бальзамічний оцет - 2 ст. ложки,
Коньяк - 2 - 3 ст. ложки,
Спеції.


Свинина в горщику

М'ясо промити, обсушити і розрізати на шматочки середнього розміру. Посолити, поперчити і перемішати.

Свинина в горщику

З апельсина вичавити сік, з'єднати з коньяком, маслом і бальзамічним оцтом. Залити цим маринадом свинину.


Свинина в горщику

Чорнослив, родзинки і курагу промити, обсушити. Часник очистити, подрібнити. На дно порційних горщиків викласти одну шосту частину кураги, родзинок, чорносливу, потім по одній третині м'яса разом з маринадом. На м'ясо рівномірно розподілити подрібнений часник і сухофрукти що залишилися.

Поставити горщики в розігріту до 180 - 200 градусів духовку на 50 - 60 хвилин. Потім духовку вимкнути і залишити там горщики на деякий час.

Свинина в горщику

Смачного!

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль