Салат з дайкона з запеченим перцем

Салат з дайкона з запеченим перцем


Нам буде потрібно:

(На 5-6 порцій)

Дайкон - 1 корінь близько 300 г,
Солодкий перець (жовтий) - 1 шт,.
Солодкий перець (червоний) - 1 шт,.
Черешкова селера із зеленню - 3-4 стебла,
Зелень кропу - 1 пучок,
Масло рослинне,
Сіль.


Салат з дайкона з запеченим перцем

Перець запекти на грилі або в духовці на решітці, періодично повертаючи, поки шкірка перцю не потемніє. Потім перець остудити, зняти шкіру і нарізати м'якоть смужками або кубиками.


Салат з дайкона з запеченим перцем

Дайкон очистити, тонко нашаткувати. Зелень кропу і селери подрібнити. Стебло селери нарізати тонкими пластинами.

Салат з дайкона з запеченим перцем

З'єднати дайкон, зелень кропу і селеру, смужки солодкого перцю, посолити, поперчити при бажанні і перемішати. Викласти на порційні тарілки, полити олією.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль