Закуска «Яйце з оселедцем»

Закуска «Яйце з оселедцем»


Нам буде потрібно:

Яйце (велике) - 6 шт.,
Буряк (варена) - 0,5 шт.,
Оселедець (шматочками, маринований з пряними травами) - 1 баночка,
Зелена цибуля - небагато,
Листочки петрушки - небагато,
Листя зеленого салату,
Олія маслинова.


Закуска «Яйце з оселедцем»

Буряк очистити, подрібнити на тертці. Цибулю зелену дрібно нарізати. Красиві шматочки оселедця відкласти (12 штук), решта подрібнити. З'єднати тертий буряк, подрібнену цибулю і оселедець. Полити салат невеликою кількістю оливкової олії і перемішати.


Закуска «Яйце з оселедцем»

Яйця відварити круто протягом 10 хвилин, остудити в холодній воді, очистити від шкаралупи, розрізати навпіл і вийняти жовтки. Жовтки нам більше не знадобляться.


Закуска «Яйце з оселедцем»

Половинки білка наповнити буряковим салатом. Викласти на буряковий салат листочки петрушки і шматочки оселедця.

На тарілку помістити листя салату, на листя салату викласти закуску і прикрасити страву зеленню петрушки.

Схожі новини по темі Рецепти / Салати і закуски



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль