Що дарувати на Новий рік змії 2013

  Різне
Що дарувати на Новий рік змії 2013

Практичні подарунки на Новий рік 2013

У східних народів змія - це символ знань і мудрості. Враховуйте цей факт при виборі подарунка. Може бути це буде підписка на газету, книга в дорогій витонченій палітурці, абонемент на одне з видань, журнал. Даруйте її людині, яка може по достоїнству оцінити уважність до свого захоплення. Красиво оформлена книга знайде місце в бібліотечній полиці після прочитання і буде передаватися з покоління в покоління. Її красивий палітурка буде відрізнятися від інших.

Так як змія достатньо розважлива, даруєте на новий рік 2013 речі, які допоможуть людям ефективніше і швидше вести свої справи. У цьому випадку буде до речі записна книжка, органайзер або хороша ручка, ноутбук, годинник, смартфон.

Фен-шуй говорить про те, щоб подарунок носив відтінок стихії чорної водяній змії. Наприклад, піднесіть своїм родичам кімнатний фонтан, зволожувач повітря, фотошпалери із зображенням води, моря, океану, акваріум з рибками. За вченням фен-шуй вода є символом довголіття та благополуччя.

Що подарувати коханій дівчині на новий рік? Прикраси. Змії притаманне все найдорожче, але без зайвого пафосу. Дійте тут за принципом менше, та більше. Підбирайте тільки натуральні камені - діаманти, кристали, прозорі перлини. Вироби з натуральних перлів стануть дарами моря, що дуже благоволить чорна зміяї. Для окантовки вибирайте біле золото, срібло. А ось від фальшивого золота, яскравої біжутерії, кольє кислотних відтінків варто відмовитися, від них за версту пахне ширвжитком.

Також змія буде символом домашнього благополуччя. Вона може вітати все те, що робить ближче членів сім'ї. Тому якщо ви вибираєте подарунок на новий рік для сімейної пари, то нехай це будуть подарунки у вигляді квитків на спільний похід на боулінг, кіно, концерт, театр, модне дефіле. Може бути у сім'ї є якесь одне захоплення, тоді підтримайте його. Крім цього ви можете дарувати на новий рік те, що буде корисно вашим домочадцям. Це можуть бути ігри для всієї родини, якась техніка для дому.



Незвичайні подарунки на Новий рік 2013

У всьому світі важко знайти людину, яка б не любила отримувати чи дарувати подарунки. Під новий рік змії хочеться дивувати оригінальним і незвичайним подарунком. Хочеться прямо перед новим роком отримати приємний подарунок. Але враховуйте при цьому не тільки переваги ваших знайомих і рідних, а й мудрість чорної змії. Гарним подарунком для ваших колег і друзів стануть сувеніри із зображенням змії. Доречним будуть також всі подарунки із зображенням водної стихії - восьминоги, черепашки, морські зірки, рибки. Під новорічною ялинкою обов'язково повинен бути предмет коричневого або чорного кольору, так як змія цінує цілеспрямованих і обачних людей. Астрологи в своїй більшості радять дарувати органайзер, ноутбук, щоденник - все те, що буде корисно протягом року.

Можна дарувати на новий рік снігурку й діда морозу, будь які ялинкові прикраси, які мають відношення до нового року. Корисні та практичні подарунки оригінально прикрасять житло ваших родичів або друзів. Це статуетки, футболки, ремені, візитниці, різні побутові предмети для кухні, книги, різні предмети для колекцій. Даруйте практичним людям речі, що створюють комфорт: одяг і сувеніри. Романтикам сподобаються оригінальні віри, м'які іграшки. Людям із золотими руками підійде подарунок у вигляді якісного інструменту, для бізнесменів буде до речі золота ручка. Якщо у людини гарне почуття гумору, піднесіть йому рулон туалетного паперу з написаними латинськими прислів'ями, вази різної незвичайної форми. Тут вас чекає великий простір для фантазії, але уникайте пошлості і вульгарності. Якщо у вас є час на підготовку ексклюзивного подарунка, який навряд чи купиш в будь якому магазині, то складіть сімейний колаж із фотографій, який може підсумувати підсумки року. Нехай це будуть фотографії із зображенням удач, перемог всіх членів сім'ї. А можна створити колаж, який прогнозує події в новому році.

Виготовте красиву змію із пластику, паперу або фольги, з будь-якого відповідного матеріалу. Адже господиня року не так вже й вигадлива в своїй формі. Також можна зробити з глини і обпалити сніговика або навіть діда мороза, розписавши його яскравими фарбами.



Що дарувати на Новий рік змії 2013


Що дарувати дітям на Новий рік 2013

Незвичайними і казковими подарунками на новий рік 2013 стануть солодкі подарунки з цукерок та інших солодощів. Начепив на ялинку помаду, брелок, брошку, шоколад. Прекрасним подарунком для близьких стане небо в алмазах, придбайте для цього набір фосфоресцентних зірочок, які кріпляться на стелю. Зробіть це непомітно для людини, якій збираєтеся підносити подарунок.

А ось діти люблять багато подарунків замість одного великого. Подарунки завжди повинні бути сюрпризами, не питайте заздалегідь у дитини, що йому дарувати. Якщо зовсім не знаєте що дарувати, то попросіть дитину написати листа до дідові морозу, а потім просто прочитаєте його.

Якщо у вас приготовлено кілька подарунків, то не даруєте все відразу, а розтягуйте задоволення. Не робіть дорогі подарунки, дітей навряд чи зацікавить гарний зовнішній вигляд подарунка, їм потрібно знати лише їх вміст. Не забувайте, що Новий рік - це свято чарівництва і для дітей і для дорослих.

Схожі новини по темі Різне



Прокоментувати статтю:

Народний календар

Народний та церковний календар свят. Березень

Народний та церковний календар свят. Березень

Березень – первісток весни, спадкоємець лютого, провісник квітня, ранок весни і ранок року. Це...

Українські традиції, прикмети, прислів’я

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Українські традиції, прикмети, прислів’я. Березень

Перший весняний місяць Березень, господар полів та лісів, котрий, як сказав поет, білим поясом...