Новорічний кролик в журавлинному соусі

Новорічний кролик в журавлинному соусі

Нам буде потрібно:

Кролик - 1800 г,
Журавлина - 200 г,
Часник - 2 зубчики,
Цибуля ріпчаста - 1 шт.,
Зелень кропу - 1 пучок,
Зелень петрушки - 1 пучок,
Базилік (сухий) - 1 ст. ложка,
Олія - небагато,
Спеції.


Новорічний кролик в журавлинному соусі

Журавлину вимити під проточною водою. Для того, щоб приготувати соус, необхідно журавлину подрібнити у блендері з часником і спеціями. Додати трохи води, приблизно 100-150 мл.


Новорічний кролик в журавлинному соусі

Кролика вимити, обсушити і розрізати частин на 8-10. Посолити, поперчити. Можна дати йому полежати в прохолодному місці годину-півтори. Можна готувати відразу.


Новорічний кролик в журавлинному соусі

Цибулю подрібнити і трохи обсмажити на маслі. Потім на цибулю викласти шматочки кролика, обсмажити з 2-х сторін хвилини по 3-5.


Новорічний кролик в журавлинному соусі

Залити кролика журавлиним соусом, посипати базиліком і готувати хвилин 40-50 на середньому вогні під кришкою.


Новорічний кролик в журавлинному соусі

Подати кролика з журавлинним соусом, в якому він готувався, посипати страву подрібненою зеленню.


Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль