Стегно індички під шубкою з манго

Стегно індички під шубкою з манго


Нам буде потрібно:

Стегно індички без шкіри (велике) - 2 шт.,
Манго - 2 шт.,
Корінь імбиру - 2-3 см,
Часник - 2 зубчики,
Пряна зелень за смаком - 1 пучок,
Оливкова олія,
Вино червоне сухе,
Спеції.


Стегно індички під шубкою з манго

Очистити часник і корінь імбиру від шкірки, подрібнити на тертці. Пряну зелень дрібно порізати. Поєднати в мисці подрібнену зелень, часник, імбир, спеції, приблизно 2 ст. ложки оливкової олії і трохи вина. Добре все перемішати і добре втерти в стегна індички. Залишити їх в прохолодному місці на годину або більше.



Стегно індички під шубкою з манго

Манго очистити від шкіри й нарізати тонкими скибочками. Викласти Промариновані стегна на лист фольги на тонко нарізані скибочки манго. Також накрити стегна скибочками манго.


Стегно індички під шубкою з манго

Загорнути стегна індички в фольгу, краще використовувати два аркуші фольги. Поставити в духову шафу при температурі 180-200 градусів хвилин на 40.


Стегно індички під шубкою з манго

Смачного!


Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль