Новорічний рулет з гарбуза

Новорічний рулет з гарбуза

Нам буде потрібно:

Тісто дріжджове (готове) - 500 г,
Гарбуз - 400 г,
Волоські горіхи - 2 жмені,
Ізюм - 2 жмені,
Цукор тростинний (звичайний) - за смаком,
Цукрова пудра з корицею - за бажанням.


Новорічний рулет з гарбуза

Гарбуз очистити від шкірки і подрібнити на тертці, можна також нарізати його дрібними кубиками.


Новорічний рулет з гарбуза

Горіхи подрібнити. Тісто розкачати в тонкий пласт у вигляді прямокутника. Гарбуз, ізюм і подрібнені горіхи перемішати. Викласти суміш на шар тіста по всій поверхні. Посипати тростинним цукром. Кількість цукру залежить від вашого смаку і солодкості гарбуза.


Новорічний рулет з гарбуза

Акуратно згорнути тісто з начинкою у вигляді рулету. Викласти рулет на лист, застелений пекарським папером. Поставити в духовку, розігріту до 180-190 градусів хвилин на 20-25, або трохи більше, все залежить від розміру рулету і особливостей плити.


Новорічний рулет з гарбуза

Остудити готовий рулет на решітці, посипати цукровою пудрою з корицею або просто цукровою пудрою.


Новорічний рулет з гарбуза

Остиглий рулет розрізати і подати з молоком, чаєм або іншим напоєм.

Схожі новини по темі Рецепти / Святкові рецепти



Прокоментувати статтю:

Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Зображення Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2017. Петриків біля якого розташований Тернопіль