Кращі новорічні рецепти з м'яса. Страва з ягняти

Кращі новорічні рецепти з м'яса. Страва з ягняти

Нам буде потрібно:
Корейка ягняти з 6 кісточками - 2 шт.,
Часник - 2 подрібнених зубчики,
Цибуля подрібнена - 1 шт.,
Базилік, кріп, петрушка - по 1 пучку,
Вершкове масло - 100 г,
Білий хліб - 4 шматки,
Яєчний білок - 2 шт.,
Фісташки несолоні - 100 г,
Оливкова олія - 2 ст. ложки,
Пекучий перець - 1 шт.,
перець,
Сіль.

У блендері подрібнити кріп, базилік, половину фісташок, вершкове масло. Потім додати цибулю, часник і хліб, знову подрібнити.

Збити до стану піни яєчний білок. Додати його до маси з фісташок і зелені. Посолити, поперчити і знову збивати до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Додати решту фісташок і добре перемішати. Для тих, хто любить по гостріше, дрібно нарізати пекучий перець і додати до трав'яної суміші.

Розподілити суміш по всій м'ясній частині каре. Викласти каре трав'яною частиною догори в блюдо для запікання. Зверху полити оливковою олією.

Розігріти духовку до 220 градусів. Готувати приблизно 12-13 хвилин до рожевого м'яса. Якщо ви хочете просмажений варіант, то хвилин 20-25. Дістати каре з духовки, полити соком, що утворився і накрити фольгою. На гарнір можна подати відварну картоплю.

Схожі новини по темі Рецепти / М'ясні страви



Прокоментувати статтю:

Кулінар Смачні св'яткові кулінарні рецепти з фото. Св'яткові страви та страви на щодень, салати та закуски, страви з м'яса, курки, риби. Св'яткові страви на фуршетний стіл.
Copyright ©2011-2024. Петриків біля якого розташований Тернопіль